:D Älskar JB <3

You say Love Song, I say Love Bug;
- You say Take a Bow, I say Take a Breath;
- You say 4 Minutes, I say 6 Minutes;
- You say 4:12, I say 7:05M;
- You say Hey There Delilah, I say Hello Beautiful;
- You say Move Along, I say Move On;
- You say 'in a bit', I say A Little Bit Longer;
- You say 'one sec', I say Hold On;
- You say 'help', I say SOS;
- You say 'BFF', I say Just Friends;
- You say 'tomorrow', I say Tonight;
- You say I'm stuck in the past, I say We're the Kids of the Future;
- You say I'm obsessed, I say I'm in love;
- You say JB suck, I say you're wrong;
- You say I'm crazy, I say I am What I am!;
- You ask me Why do you love the Jonas Brothers? and I say Cause that's just the way I roll!

taggah idiot

FUCK YOU ! Taggah från mitt liv idiot! Förstör fan inte mer nu! du har gjort tillräckligt i mitt liv , du har förstört allting idiot, ta åt dej du som känner dig skyldig till detta! Annars kom och snacka me mej face to face din fegis. snacka inte så jävla mkt skit din jävla bitch. sanningen kmr fram för eller senare





heelgen,

hallojj, Har inte orkat skriva så mycket på sista tiden. Men iallafall jag lever!I torsdags kom min älskade syster och hämta min älskade systerdotter :( buuuhuuu! Så det blev tomt här hemma!

Sen på fredagen så gjorde jag inte så mycket, köpte några cider i systemet för första gången :) Var ganska nervös och det blev lite knäppt allting haha! Men det var roligt ändå!
Sen på kvällen så kom Jojjo, Tipi och Angelika hit, det var kul. Vi lyssna på Miley Cyrus- Can't be tamed skivan :) så otroligt obeskrivligt jeffla bra!!!!! :D Den lyssna jag och Ami på massa när hon var här , så söööt när hon dansar och försöker sjunga me :')

Iaf igår gjorde inte mycket, såg i taket lyser stjärnorna, sorglig men bra! En scen är väldigt pinsam , annars är det är mkt bra film :) Såg den första gången me exet och lillasyster Aleks 2009, mitt ex tyckte den sög, men det tkr han typ om alla komedier -.- eller drama komedier haha!
Sen så bakade jag oxå igår, baugetter :) Jätte goda blev dom ;-) !

Ajjjaa nu ska jag se Hannah Montana The movie, säg vaf*n ni vill om det , men Miley är AWESUME :D





saaaaaaaaaknar

asso saknaden blir bara större för varje dag som går. Ni fattar verkligen inte hur svårt det är för. Kärlek suger k*k just nu. Fattar inte vrf den där jävla idioten kunde förstöra det han och jag hade tsm! Fyfan vad jag hatar henne för det! Men kärlek är inget som längre finns. Jag fick kärleken jag behövde från världens bästa! Men allting gick så fel. Jag fattar inte hur jag står ut me mig själv. Det var ju du som fick mig att le , det var ju du som fick mig att andas. Jag saknar dig så jeffla mkt, dina andetag , din närhet hela du! Det var så länge sen jag fick hålla om dig och som jag kunde kalla dig för min! Men jag vill ha tillbaks dessa tider, då allt var en dröm för bra för att vara sann, men drömen förvandlades till ett jävla helvete ! Jag älskar dig och kommer alltid göra det Cribbah! Du gav mig allt jag behövde och lite till. Men jag kommer fan aldrig glömma dig för du är mitt allt och du är min dröm kille. Vi hade planerat allting , hund, barn, giftemål, omg varje morgon när jag vakna och du låg bredvid mig , världens finaste. När våra läppar mötas första gången, trodde inte det var sant. Sen när vi var med varandra i en hel månad, den längsta tiden jag varit me nån utanför familjen! Den bästa tiden i mitt liv! Snälla kom tillbaka till mig, berätta för mig att du känner samma som jag känner för dig. Det skulle göra mig till världens lyckligaste!
Jag hatar att det blev så här, jag är så jeffla ledsen för det! Förlåt mig :'/ . Men det var inte bara mitt fel.. intill you come back I CANT breth (stavning) :'(


Te quiero hermana <3

asso älskling , du är underbar på alla sätt, snart två år me dej asso kan inte beskriva hur mkt du betyder! Även vi inte ses ofta längre så kommer jag aldrig sluta älska dig för du betyder mest av allt ♥ Du är min lillasyster,min ängel min lycka och du kmr alltid vara dt! Jag älskar dig grooft mkt! D finns inga ord för vad du betyder bejjbi. Tack för allt du gjort för mej, du vet att jag finns här föralltid , Manda ♥ Aleks, till graven och ännu längre än så :*


Älsklings syrran och jag :* <3

massa folks och hund här elr nåt :)

hallojj.. Sitter me moster kusin och Busan och ska snart gå och lägga mej. Morsan och systerdotter ligger oc sover som stokar :)

I söndags så fyllde jag år så det blev sonjas grek me la familla :)) nästan alla på mammas sida :) .
Det var myys :)

Sen igår hade jag samhälle A höll på att somna asso!!! Sen så gick jag och körde crossfit pluss 30 min på joggingbandet x) och imorgon blir det crossfit igen :DD

Min lilla pluttis ska vara här tills nästa torsdag helt awsuuume :* ! Ska upp tidigt imorgon så ska väl gå och sova nu!

Önskar mina älskade systrar världens bästa resa, älskar er <3 :* :D

 

 



Älskar dig och saknar dig älskade Hubert :* <33


älskar dig mestavallt hjärtat <3


RSS 2.0