Sitter i Uppsala :)

Sitter fortfarande i Uppsala :) Nu är min kusins två kompisar här också :) Vi ska snart åka hem.
Eller jag ska hem, min kusin ska imorgon vidare till söderköping för att eventuellt para sin hund med en annan :) Men vi ska till hennes föräldrar, min farbor och hans fru och sova där. Idag har vi varit i ett centrum. Jag handlade lite saker, bl.a två linnen en t-shirt och en jacka. Sen så åt vi på burger king :)


Saknar dig amor! :(


hemma hos kusin vitamin :D

Sho! Sitter hemma hos min kusin Emma :) Kom hit idag vid 10 över 12. (: Vi åkte till city gross och handlade lite. Sen åkte vi hem och åt pasta med tomatsås mycket gott ;) Efter det åkte vi och tränade hennes hundar Fiddeli och Glimma :) Sen var två kompisar plus den enas pojkvän och deras hundar också me :) Efter det så åkte vi alla hem till Emma där vi åt tacos tillsammans :) Nu kollar vi på en film på 4:an :)


mitt lilla hjärta <3

skypar med älskling, hon gör mig så glad , mitt lilla hjärta <3 Har sett Dear John, grät som fan. Imorgon blir det uppsala till kusinen , ska bli roligt ;D Nej nu ska jag fortsätta skype me mi amor asso :) Hade prov idag oxå det gick ganska bra :) Kändes som det iaf (:



Jag älskar dig mestihelauniversum :(


ORKARINTE

JAGORKARINTE!hejdå

Ami älskling :D !!!! <333

Hej! I fredags gymmande jag med Tipi och Nettan. Sen åkte dom hem till sin pappa och jag hem till mamma. Vi åt jättegod mat tillsammans och tog det lugnt bara. Sen gick jag och la mig efter att ha kollat på några avsnitt från HM3 :)

I lördags drog jag och mamma till gymmet och biltema efter , jag köpte textilpennor.
Efter det åkte vi till handen för mamma skulle fixa en sak och sen åkte vi hem. Jag mötte Veronica vid bussen runt 5 :) Vi åt middag tillsammans och åkte iväg efter det. :)

Igår så gjorde jag typ ingenting. Jag kollade på lite repris av några program. Mamma och Jonas köpte en garderob till mig :) TACK! :D Sedan lagade jag grekisk mat :) Tsasiki, klyft potatis, nästan grekisk sallad (hade ingen gurka,oliver eller fettaost) och souvlaki grillspett (med fläskfilé) :)

Idag så hade jag engelska som vanligt. Det var jag och två till som kom, så det var ganska tråkigt. Efter engelskan drog jag till gymmet och körde gärnet i en timme innan jag drog hem för en supergod middag :)
Efter det så pluggade jag samhälle A och pratade jag med mitt lilla hjärta Amelie på skype :D :D :D :D :D :D och min älskade storasyster Melinda :)
Det var inte så farligt som jag trodde utan helt underbart :')
Ami lovade att skicka två teckningar till mig också :')


ÅH jag älskar er :* <333333


sho

Hej! Jag tänkte bara skriva en liten snabbt inlägg! Jag vakna vid halv 9 idag och gick upp åt frukost och kolla på tv. Sen packade jag massa saker , gymkläder lunch och allt möjligt. Iallafalls så hade jag miljöteknik idag! Första lektionen, har läxa till fredag :/ . Det verkar ganska svårt men ska försöka sikta på ett VG iallafall.

Efter skolan (hade engelska oxå) så gick jag till gymmet. Men när jag skulle jogga på den där bandetsaken så ramla jag , det gjorde fruktansvärt ont. Men nu är det mest svullet och gör bara ont när man rör på knäskålen eller vad det heter.. Iallafall så var jag på samhälle A lektionen också. Det var inte så speciellt mycket vi gjorde, kommer läsa på distans som är väldigt svårt. Men jag har läst sammhälle A en gång så det är nog en fördel :) Aja nu orkar jag inte skriva mer! byyyye

skolan

Heej =) Sitter i skolan med Veronica. Vi har nydligen haft information om våra datakurser :) . Men tydligen hade jag fel bok så måste kolla i bibblan om dom har den som är rätt. Snart är det dags för engelska.. boring.. aja orkar inte skriva mer nu. Men kanske skriver senare idag om jag pallar sitta vid datorn!


I miss you :(


Helgen

Tja! Hemma igen :) I fredags så var jag,Sandra och Jenny på thebridge och innan det så kollade vi på idol :)
 På thebridge var det sådär, inte så speciellt kul men det funkade iallafall ^^ . Och vid halv 3 var jag och Sandra hemma hos henne igen, för jag skulle sova där ^^

Igår (lördag) så kom jag hem vid halv 6 och fixade mat innan jag gick och mötte Tipi och Nettan! Vi kollade på click, inte så speciellt bra men .. ah den funkade iallafall. Sen gick vi och la oss :) Och idag så gymmande vi :)

(hatar när man försöker lägga bilden i mitten så texten också gör det.. märkte att det blev så igår. Och hann inte läsa igenom det jag skrev så har nu fixat till det :) )


Min fina lilla älskling <3 :D


trerättersmiddag :D

Tjah! Har lagat mat hela dagen :o Bjöd sandra, bror och mamma på en superbraochgod 3 rätters middag ;D

Förrätt: Hembakad baugett med kryddsmör
Varmrätt: Helstektfläskfilé med potatispengar och guagamole och svampsås
Efterrätt: Hallon och chocklad mousse :)

Allt utom efterrätten och svampsåsen(som mamma gjorde) var utan recept :)

Imorgon blir det utgång med Sandra och några kompisar till henne :)

blablabla

sorry för jag inte har skrivigt så mycket. Men igår gymmande jag iallafall, och idag kanske jag ska göra det igen. För imorgon kommer Adam och Sandra hit och då kan jag inte träna ..

P.S. saknar Amelie och Aleks mest :(

lax är gott :D

har inte så mycket att skriva, vaknade 10 idag :) Igår gymade jag förresten, och jag har börjat strechta varje dag för er som vill veta haha :) Hade engelska och ska göra läxan nu och sedan laga lax med coscos och tomat/avokado sallad och sås :D Mumsigt :D

jag hade en dröm..

Min dröm inatt var helt underbar, tänker inte gå in på vad den exakt handlade om , men  det var en speciell person med. Och h*n var så söt mot mig som förut! Omg jag trodde aldrig att jag skulle behöva vakna upp :(
Menmen en dröm är em dröm. Vad ska man göra ? Jag måste fortsätta kämpa för att komma dit jag vill, jag vet exakt vad jag vill så jag försöker fof nå mina drömmar. Det är svårt men jag skiter i, en dag ska jag lyckas. Hursomhelst så ska jag typ åka till gymmet idag igen, var ju där igår me, men det gick inte så bra :/ . men får försöka kämpa på idag så gott jag kan..

True love ♥

♥ Do you remember all the memories we share? Do you remember the first time we looked at each other? It was true love, a love for me will never go out. Do you remember our first kiss? Remember when you held me? When we laughed and talked about our future? When we were at my country place? Do you remember? ♥



Amelie är min lycka !

sorry för dålig uppdatering.. :/ Men det har hänt lite saker som gör att jag inte kan skriva så mycket!
Det som mer har hänt sen sist är väl inte så jätte mycket. Igår så var jag med Polet från min engelska. JAg var även hemma från skolan igår på grund av huvudvärk. Vi kollade lite på Hannah Montana säsong 3 , grym serie asso :) . I veckan har jag även gymmat några gånger, känns bra att man har kommit igång igen så man kan få gå ner några kg :) .

Idag har jag inte hittils gjort så mycket. Bara tagit det lugnt mest , ska kanske dra till gymmet snart också och träna, det ska jag även göra imorgon. Tur att papap kunde betala gymkortet iallafall men det gäller att man använder det så ofta man kan för att visa att man är tacksam såklart :) .

Ja det finns inte så mycket mer att skriva just nu känner jag, var i skolan måndag och tisdag och snart ska jag även läsa 3 ämnen till vilket har gjort att jag får studiebidrag, känns härligt faktiskt :) Har även sålt dubbelblå(min eu-moppe) och fått lite pengar :)

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Hannah Montana så jag kan le lite , för annars blir det tråkigt. Jag skiter fullständig i om ni tycker jag är töntig som kolla på den här serien , för även om den är avsedd för yngre så är faktiskt jag och skådespelarna jämngamla och Miley är den bästa solo artist som finns , älskar hennes musik och hon är en grym förebild :) Men snart fyller hon 18 år och börjar därför bli vuxen :)


                            
                          Saknar dig mest min ögonsten, mitt lyckopiller mitt allt 
             Och jag älskar dig mest i hela universum
               Min lilla sötnos, kommer alltid finnas för dig när livet blir tufft för dig
Du kommer kunna prata med mig om allt!
Om det i framtiden finns något du inte vill berätta för
mamma och pappa så vet du att Tia Amanda finns för att hjälpa dig.
   Och om du kommer berätta någon hemlis så stannar det mellan dig och mig.
Och även om jag älskar dig otroligt mkt kommer jag älska dina småsyskon och
alla dina kusinerlika mkt. Men du är mitt första syskonbarn och det
kommer alltid finnas en speciell kärlek mellan oss. 
      Vi delar vårat medans jag delar något annat med dom andra barnen och även mina egna barn
Min kärlek till dig är oändlig, så stor att du aldrig kommer kunna förstå.
Snart får du lära mig spanska och portugisiska :)

Amelie<3Amanda genom allt mi amor <3

(Tia=moster/faster
Amor=älskling
på spanska)


RSS 2.0