Ice age 3 3D

Hejhej :) Idag har jag Cribbah och Alex kollat på ice age 3 3D film på heron city :) Den var jätte roligt (: Sen har vi varit ute med hundarna och inte gjort så mkt mer faktiskt :) imorgon eller på tisdag kanske jag och Cribbah kollar på bloody valentine 3D :) Alex kan inte för hon e för liten :( tyvärr måste man vara 15 år :O .. :( Aja nu ska vi kanske bus ringa till några sen vet jag inte vad vi ska göra xD :P puss


heeem från landet :/ :)

Hejhej :) Idag ska jag och älskling åka hem :) Vi ska till heron city med Alexandra , Hanna Rabab tror jag iaf ^^ Får se vilka som följer me :) Vi ska iaf hämta biobiljetter till 3D filmen bloody Valentine (: ska bli skit läskigt :O haha :) Men vi ska iaf se den på tidag :)

Tack Thess du är världens bästa kompis ever och jag älskar dig väldigt mkt ! :) <333

R.I.P :(

Hejhej :) Förlåt för dålig uppdatering , men sitter vid syrrans dator nu me cribbah min älskling bredvid mig :) Vi har inte gjort så mkt idag. Igår berättade Thess att en väldigt nära vän till henne hade dött :/ . Det var väldigt chockade och tråkigt at veta , jag nämner inga namn eftersom att thess själv inte sagt ngt om det i sin blogg. menmen ... Det är jobbigt när sånt händer och eftersom att thess är min bästa vän så måste jag trösta henne när vi ses , jag saknar iaf dig bästis :( hoppas vi ses snart..
Saknar Tipi, Nettan och Anki oxå som fan :(

Jag saknar dig ! :(

haha :)

 Frågor om dig och din partner

1. Du är tillsammans med? - Världens bästa pojke Christoffer :)
2. Och varför det? - För att jag är kär i honom och för att jag älskar honom
3. Har han fått något smeknamn av dig? - Neej bara älskling :D
4. Hur länge har ni vart tillsammans? -  Haha sedan 31/5-2009 ( en månad och 2 veckor :) )
5. Hur träffades ni? - Haha genom pea (:
6. Kände ni varandra innan ni blev ihop? - Nej :P
7. Hur gammal är han? - 16 år
8. Älskar du honom? -  Ja jag älskar han mest av allt <3
9. Har du slagit honom? - Nej :O inte ens på skoj :P
10. Har du roligt med honom? -Ja såklart
11. Har ni sex? - privat :)
12. Skulle du kunna bo med honom? - hehe aah bor hos han nu i 3 nätter :) (a)
13. Beskriv honom med tre ord? - Sötaste, finaste,underbaraste
14. Vet du nånting om honom? - Ja såklart :)
15. Har du gjort ett sugmärke på honom? - Jaa (:
16. Hur länge tror du ni kommer vara tillsammans? -  Ja det är såklart jag tror det :D
17. Får han dig att skratta? -  jaa :)
18. Säg två ord hur du känner för honom? -  förälskad och kär (a)
19. Får du fjärilar i magen när du ser honom? - Jaaaa alltid (a)
21. Vad har han för ögonfärg? - Blåa :)
22. Vad är det finaste du fått av honom? - Att han säger fina saker :) (snart presenter i efterskott)
23. Har ni samma humor? - typ aah :)
24. Planerar ni framtiden ihop? - Njaa inte direkt , vi hoppas att det håller :).
25. Skulle han bli en bra pappa? -  Ja världens bästa till MINA barn :D
26. Vad gjorde ni senast ni träffades? - Gick runt där han bor , pratade lite :)
27. Vad gör han när han inte är med dig? - går i skolan och är me kompisar och lite sånt om det inte är lov :P
28. Är du svartsjuk på andra tjejer? -  Neej :)
29. Har ni bråkat nångång? - Nja missförstånd och ett litet tjafs kan man typ säga
30. Har ni haft ett uppehåll i erat förhållande? - Nej :D
31. Skulle du kunna vara otrogen? - NEVER och det kmr jag hålla HATAR otrogenhet och vi har våran gräns :)
32. Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? -  vi blev nydligen tsm , men för 3 dagar sen träffa jag honom :)
33. Har ni samma åsikter om saker? - Jag tror det :)
35. Går ni ut ofta? -  Ut? beror på hur man menar xD
36. Har ni samma musiksmak? -  Ja till viss del :)
37. Är han romantisk? - Ja, skoja inte! :D
38. Stöttar han dig med dina drömmar och mål? - Han finns alltid för mig :)
39. Har han någon fobi? - Det vet jag faktiskt inte än men tror inte haha
40. Gillar han sport? -  Jaa baskett och c-walk sen förut spela han fotboll, så han gillar fotboll oxå :)
41. Är han en djurvän? - Ja :D han har 6 hundar :D och en egen :)
42. Kan han sjunga? - Jag vet inte haha men han kan dansa (:
43. Spelar han nått instrument? - Nej, inte vad jag vet, haha! :)
44. Kan han laga mat? -  Jag tror det är hans dolda talang, haha! :)
45.Tycker han om att resa? - Ja.. vem gör inte de?
46. Vad är det sötaste han sa sist? - Att jag är världens sötaste och gulliagaste flickvän :)
47. En sak du vill göra med honom: Haha det fnns mkt :) men det säger jag inte här xD




                               I love you :) <33


vattenkrig .. :)

Hejhej :) Nu ska jag cribbah och alex ut och ha vattenkrig :) Senare ikväll ska vi se på house of wax och i taket lyser stjärnorna :) om dom blir klar laddade :)  Aja ska dra ut nuu (: tror det blir SOLBACKEN (landet) imorgon me älskling istället :D Vi får se :)

Hemma hos älskling :)

Hej. just nu lånar jag Alexandras dator (Tack :) ). Har inte kunnat skriva för mottagningen sög när vi var hos Helenas kompis i tisdags :/. Men vi var iaf där någonstans i Småland hemma hos Helenas kompis :) Samma dag var vi på Astrid Lindgrens Värld :) Det var roligt :) Igår åkte vi vidare till Öland där min farmor och farfar bor :) Vi åt grillad kycklig till middag :) Idag åkte jag hem till Stockholm :P men fick gå upp väldigt tidigt -.-  . På bussen fick jag typ alleri chock eller något skit läskigt :S Hade skit svårt att andas och skit¨.. Men vid kvart i 4 så mötte jag upp Chrisoffer och Alexandra vid tunnelbanan :) Sen åkte vi vidare till Alby (:  Jag ska vara här tills på söndag då jag och älskling åker hem till mig :) På måndag ska vi till landet och var där en hel vecka (: myyys (: Uppdaterar snarast (:

Barnvakt åt Alec :)

Nu är vi i mariannelund på en camping :) . Imorgon ska vi till Astrid Lindgrens värld :D Och tidigare idag var vi i Bullerbyn och även Lönneberga :) men nu ska jag passa lilla Alec :) Pappa och Helena är ute och springer :P Hörs senare :) <333

husbilssemester me Helena, Alec och pappa :)

Hejhej :) nu är vi i Fegen i småland :) Vi ska vidare mot Astrid Lindgrens värld sedan till öland :) Idga var vi oxå hos min kusiner :) Jag följde me dom och deras band när dom skulle repa :) Riktigt gryma dom heter the elephant crew :) Sen fick jag veta att dom skulle till Solbacken (muskö) i helgen fett nice :D ska försöka få me pojkvännen dit oxå ;) Dt är hoppets dag och det är rikigt kul :) . Men nu ska vi äta middag :) ha en fortsatt trevlig dag alla :)




solned gång i småland


Drar iväg till Alby me systerdotter :)

Godmorgon :) vaknade halv 6 fixade välling tll skitungen :) sen somnade om till halv 8 , amelie var vaken medans jag somnade om till typ halv 9 :P sen strax innan 9 gick vi upp och kollade på tvme adam :) . Sen drog han till jobbet. Vid 11 så åt jag och ami lunch , nu har jag snackat lite me min underbara pojkvän som vi snart sa ta och åka till :) Amelie får sova i middag i vagnen :) . Kommer nog inte hinna blogga mer idag eller imorgon,.. Iaf vi hörs så fort jag har internet och dator igen :) Puss :) <333

090708 och 090709

Igår åkte jag och tjejerna ner till min daddy , vi kollade på tv och hade allmänt trevligt :)

Vi gick upp runt halv 9 i morse , städade iordning och sen stjutsa tipi hem mig till mami. Jag tog över barnvaktsrollen över Amelie , adam (bror) drog till jobbet :) Jag och ami kollade på tv och busade en massa :) sen åt hon lunch innan ja la henne för att hon skulle sova middag :) När hon sovit ett tag åt jag lunch :) (lasange som jag gjorde igår den var UTSÖKT god tyckte både systerdotter, syster, bror och mamma :) ) Sen när ami sovit en timme då kl var 13 nånting la jag mig och sov oxå en hel timme :) sen vaknade vi både och fortsatte att busa :) Vi åt mellanmål och sen såg vi på Rosa the mowie :) Sen väntade vi på mamma som lagade en god lax rätt :) ami sa att det var "jätte gott" när vi satt och åt :) det var gulligt sagt från en liten 2 åring :)
Efter maten så badade jag och ami :) myys :) gjorde även min pojkvän liten avis haha :) När vi badat klart fixa jag ami för natten , sen sjöng jag för henne , när hon somnat kollade jag på tv en stund me mamma :) Sen kom bror hem och mamma gick och la sig. Sen dror adam på fest (hos min gamla klasskompis visade det sig :o ) . Nu har jag chattat me älsklingen och han ska sova hos mig imorgon :D :D :D jag och ami åker till alby imorgon, sen drar vi hem till min syster för att sedan åka hem till mig och äta ngt gott :)
sen på lördag kör mamma mig och älskling till central station(älskling ska följa me för att säga hejdå) jag ska ta tåget till GBG och möta upp pappa låtsasmamma och låtsasbrorsan :) . Kmr sakna min älskling mest men även såklart Tipi. Bästevän Thess ,Nettan, Angelika,Amelie och Alexandra  :( <33
Kmr hem ngn dag nästa vecka så kanske inte bloggar innan dess :/ soooo loooong suckeeeeers :)

Efter en rolig seglingstur och en kväll me älskling och Alex :)

Lördag, söndag, måndag
Hej alla :) tyvärr skrev jag inget i måndags eftersom att jag var så otroligt trött. Efter att ha seglat 3 dagar , det tar på krafterna :P I lördags så åt vi först lunch med Tipi och Nettans morbror , mormor,pappa,mamma,lillasyster, deras mamma och morbrors kusin , deras mormor bjöd på maten ett stort tack för det. Vi åkte iaf först till Tjockholmen där det var en naturreservat, det var roligt , vi satt vid solnedgången och åt jordgubbar sen hälsade vi på fåren och lammen som bodde där :) . Vi hissade även om Angelika i masten :D nästa år blir det min och tipis tur eftersom att dt inte blev så nu :/  På söndagen fortsatta vi mot Sandhamn mkt trevligt och fint var det :) Vi kollade på solnedgången där oxå och åt god grillad mat precis som i lördags fast kött denna gången :) Förhoppningsvis blir det ännu en tur nästa år och den gången är vi ute längre :) Hoppas jag och Angelika kan följa me då :) .Iaf så var det jätte roligt att segla :D Bilderna kommer senare :) .


'Igår tisdag så åkte jag till älsklingen :D eller hans bror . För Christoffer och hans lillasyster Alex (alexandra) bor hos deras ena storebror (nicklas) :) och jag åkte lite tidigare för att umgås lite me alex först :) vi satt och glodde på tv och åt godis hahaha :DSen efter lång tid kom till slut chribbah och Nicklad hem efter en lång dag på jobbet :) Då hade André som bor där oxå lagar köttfärssås som var super stark men det var gott iaf :) Sen åkte han iväg till jobbet stackarn haha :P Sen kollade jag Chribbah och Alex"so you think you kan dance" riktigt  grymma var dansarna :D Nicklas hade gått och lagt sig hahaha han var tydligen trött (:  Vid 11 tiden földe Alex och cribbah mej till tunnelbanan och sen sa jag hejdå till dom usch :( det är jobbigt :(  Förhoppnings kmr älskling på middag idag :D beror på hur trött han e och så :) Men en sak som är säkert så kmr syster melinda och amelie hit om några timmar. Så fort amelie sovit middag åker dom :D Jag ska laga en god lasange tror jag :D Och amelie ska bo här till på fredag :D :D :D Kanske träffar tjejerna idag oxå en stund :) Mer nu ska jag sluta skriva , kanske bloggar mer senare puss <3

Lite bilder :)











              syster och systerdotter , snart kommer dom hit :)

Segling next :)

Hejhej :) Sitter hemma hos Tipi och Nettan med Anki :) Imorgon ska vi ut och segla :D Fett kul :)
Kmr såklart sakna mig älskling , bästavän och systerdotter Amelie. Men vi kommer hem på måndag :)
På tisdag ska jag träffa min ÄLSKLING som inte ska jobba nästa vecka tur det(ändring har jobbart även denna veckla men träffa han slapp jobba måndag och fredag) :D .
När vi seglar Vi kmr förmodligen åka till sandhamn och även en annan ö :D Det ska bli superduper kul iaf :)
nej nu ska vi sova :) godnatt alla :)
bilder kmr från helgen under veckan tror jag :D :D

bilder på dom tre underbaraste och dom jag saknar meeest  :D Jag älskar er :) <333

lite ändringar i vecko planen :)

Måndag: Jobbade 8-16:30 sen hem vilade
tisdag: jobbade 8-16:30 Firade en månad me pojkvännen :) vi var i
bagarmossen för han bor hos sin brorsa :)
onsdag: Jobbade 8-16:30 sen tog jag det bara lugnt :)
torsdag: Jobbade 8-16:30 Träffade BÄSTEVÄN :)
fredag: Jobba 8-16:30 sen hem till tvillingarna sova där förmodligen
lördag: SEGLA :D :D Kommer sakna  BÄSTAVÄN , SYSTERDOTTER och ÄLSKLING mest
Söndag: Segla då me :) <3


                                       

SAKNAR SÅ JÄVLA FUCKING FITT MKT : '( </3

Bästa vän :)

tjo alla läsare :) hoppas det är bra med er :) själv är det väldigt bra :) Ska hem om 1 timme och 50 min och träffa min bästa vän :) får se vad vi gör för bus :) Kan inte skriva mera :/ puss <3


I love you sweetheart :) <3


Tack bästastevän :) <3

Nu är min superduper snygga deisgn nästan klar :) Vad tycker ni? Det är min underbara bästa kompis
Thess som gjort den :) Tack mitt hjärtegull :') Jag älskar dig <3 . Iaf idag åt jag och pappsen sill, potatis och gräddfil till middag sen blev det ugnspannkaka :) MUMS :) aja hoppas ni gillar min blogg (: ska skriva mer och mer eller försöka skriva mer :)  I helgen därimot bär det av ut på havet med Tipi, Angelika och Anette och sen tipi och anettes pappa och morbror FETT MYSIGT. Kmr hem typ tisdag eller ngt och åker på lördag . Iaf kommer sakna min älskling, Amelie och bästavän mest av allt. Aa iaf nu ska jag sluta bloggar imorgon efter jobbet typ :) puss och kram :) <3






MOSTERS LILLA HJÄRTEGULL :D
bilderna tagna sommaren 2008
jag saknar och älskar dig min lilla ängel
vi ses på onsdag eller torsdag gullunge<33


veckan :)

veckans planer :)
måndag:  jobb 8:00-16:30
Tog det bara lugnt efter jobbet.

Tisdag: Jobb 8:00-16:30 .
Träffade älskling i bagarmossen :)

onsdag: Jobb 8:00-16:30 .
 Hem SOVA måste vila asså :/

torsdag:Jobb 8:00-16:30
jag vet inte ännu tror jag måste ta det lugnt

fredag:Jobb 8:00-16:30
Sista dagen på jobbet , sova hos T och N me A ?!?
lördag: Ut och segla
söndag: Segla ??

I LOVE IT <3 <3 <3




FIN DEISGN ??? :D :D

Tjoola hopp :)

Hejhej :) Jag gick upp klockan 6 i morse , var verkligen sjukt trött.
Tog en kalldusch innan jag åt frukost xD
Igår var jag me min älskade pojkvän till typ halv 9 :) vi satt mest på en bänk
eftersom att han e hos sin bror och det är väldigt stökigt där xD ..
Han fick iaf sina presenter och han har lovat att fixa men det blir när han kmr
hem igen :) han blev iaf oerhört glad för det han fick :D
Som sagt det var mysigt att vara me honom men det är dt alltid (:
Tideen går så fort längtar redan tills 31 juli :P
Nu ska jag fortsätta jobba iaf . Hörs sen pussen <3
saknar dig mest just nu bebis :'( <3 
 Hjärtat du betyder mkt för mig och jag din MOSTER älskar dig :) <33
vi ses på onsdag eller tordag next week (:

Jag älskar och saknar dig bästevän <3 föralltid du och jag :)


RSS 2.0